Pastor american stă de 101 zile pe acoperișul unei clădiri pentru a strânge fonduri pentru construcția unui centru comunitar

Pastor american stă de 101 zile pe acoperișul unei clădiri pentru a strânge fonduri pentru construcția unui centru comunitar

Corey Brooks, un pastor american care stă de 101 zile în vârful unei clădiri din zona South Side din Chicago înfruntând temperaturile scăzute și sacrificând timpul pe care l-ar putea petrece cu familia, prietenii, comunitatea și biserica, a făcut un anunț uimitor luni: va rămâne în continuare pe acoperiș și nu va veni jos în această săptămână, așa cum a fost planificat anterior.

Brooks, care conduce Project H.O.O.D. , o organizație are ca scop să ajute și să educe indivizii și familiile, și-a instalat cortul pe acoperiș anul trecut pe 20 noiembrie, cu intenția de a strânge 35 milioane dolari pentru a construi un centru comunitar care, speră el,  va „transforma în totalitate” cartierul său.

„Comunitatea noastră este plină de violență, infracțiuni și de multe crime”, a declarat el luni pentru Faithwire de pe acoperiș. „Am vrut să fac tot ce pot să strâng suficienți bani… pentru a construi acest centru comunitar care costă 35 de milioane de dolari pe care îl considerăm esențial pentru a ne ajuta să schimbăm viața multor oameni care locuiesc în acest cartier.”

Brooks a dezvăluit că a strâns 10 milioane de dolari până acum – ceea ce el spune că este „un miracol”.

Deși este recunoscător pentru ce s-a strâns până acum, el a sperat să vor aduna toate cele 35 de milioane de dolari înainte de a coborî de pe acoperiș. Deși era planificat ca el să încheie această experiență și să vină jos 28 februarie, pastorul a spus că va rămâne pe acoperiș până când se strâng toți banii și scopul său este atins.

„Am început de la 0 dolari. Acum suntem 100 de zile mai târziu și avem 10 milioane dolari pentru proiectul nostru … acesta este un miracol”, a spus Brooks. „Nu mă duc nicăieri. Avem nevoie de 35 de milioane de dolari … Voi fi aici.”

El a spus că nu se știe cât va dura, dar se angajează să rămână pus până când își atinge obiectivul. Și în acest proces, Brooks arată comunității sale – și lumii – cum arată adevărata pasiune și angajamentul.

Predicatorul a spus că cea mai dificilă parte a proiectului său de pe acoperiș este să fie departe de familia sa. Nepotul său, care s-a născut recent, a fost adus pe acoperiș pentru a-l întâlni, iar cei dragi îl pot vizita, dar îi lipsesc familia și comunitatea bisericească și întâlnirile cu cunoscuții și prietenii.

Brooks însă nu renunță la ceea ce el spune că este chemarea lui Dumnezeu.

„Sunt dispus să trec prin durere și suferință pentru a mă asigura că ajut să aduc bucurie multor altor oameni și bucurie comunității noastre.”

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x