Roagă-te pentru președintele Ucrainei! – ȘtiriCreștine.ro

Roagă-te pentru președintele Ucrainei! - ȘtiriCreștine.ro

Vă rog luați-vă un minut pentru a citi și apoi rugați-vă pentru bărbatul acesta…

Vă rog să vă opriți un minut pentru a privi această imagine. La ora asta nu îmi pasă prea mult de politică, nici măcar de ceea ce vor crede unii, iar acesta nu este o postare politică. Este pur și simplu ceva la care vă încurajez să vă gândiți.

Vă puteți imagina greutatea pe care trebuie să o simtă? Noi toți ne gândim la familiile noastre, la bisericile noastre, la prietenii apropiați și uneori simțim că greutatea lumii este asupra noastră. Mă gândesc că atunci când a candidat pentru acest rol era dispus să își asume orice, dar amploarea a ceea ce trăiește acum trebuie să fie paralizantă. Și pentru unii, ceea ce face nu este întotdeauna corect.

Mă întreb cum ar trebui să se ocupe de toate? Oare când capul lui se pleacă în sfârșit pe pernă noaptea după conferințe de presă și întâlniri, după ce încearcă constant să-și protejeze țara, oare plânge? Este speriat? Este chiar capabil să doarmă? Poate să-și liniștească mintea? Oare stă de vorbă cu Dumnezeu când e singur?

Indiferent ce simțiți față de președintele Zelenski vă îndemn să vă uitați la această fotografie și rugați-L pe Domnul să vă înmoaie inimile și rugați-vă pentru el. Mai mult ca oricine și mai mult ca oricând are nevoie de susținere în rugăciune. El poartă greutatea țării lui pe umeri și nu cred că acum cineva ar putea s-o facă mai bine.

Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze Ucraina! Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze și România!

Samy Tuțac
Pastorul Bisericii Baptiste Providența, Timișoara

 

Originea articolului: ȘtiriCreștine.ro

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x