Decanul unui seminar teologic ucrainean a fost ucis la Bucha

Decanul unui seminar teologic ucrainean a fost ucis la Bucha

Seminarul evanghelic slav din Kiev a confirmat că trupul său a fost găsit în orașul în care trupele rusești au fost acuzate de crime de război împotriva civililor.

Un mic seminar teologic din Kiev a confirmat că una dintre cele câteva sute de persoane găsite moarte în orașul Bucha, de lângă Kiev, era decanul organizației lor.

„Vitaliy Vinogradov, dragul nostru frate și colaborator, a fost găsit mort în Bucha. Nu există cuvinte pentru a exprima durerea din inimile noastre. Ne va lipsi foarte mult””, se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a seminarului.

După ce au recâștigat controlul asupra periferiei nordice a capitalei Kiev, autoritățile ucrainene au anunțat în weekendul care a trecut că au găsit peste 410 cadavre de civili pe străzile din Bucha și din alte orașe. Unele dintre ele au fost găsite în gropi comune.

Organizația Națiunilor Unite a declarat că ar trebui inițiată o anchetă pentru crime de război.

Potrivit CNE News, Seminarul Evanghelic Slavic din Kiev se concentrează pe formarea de învățători biblici pentru bisericile ucrainene și are lagături cu Seminarul Teologic din Osaka (Japonia).

Vitaly Vinogradov a fost absolvent al Institutului Biblic din Kiev și al Seminarului Teologic Evangel, a relatat Baptist News.

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x