Jurnal de rugăciune:

Jurnal de rugăciune: Traducerea Bibliei în limba semnelor din Etiopia 

Cursurile de pregătire din Anglia
Flavia ne scrie: „Vreau să încep prin a mulțumi celor care s-au rugat pentru mine. Am ajuns cu bine în Anglia și am reușit să mă acomodez destul de repede la noul mediu. Am început cursurile și am multe de făcut. Am finalizat unul din cele trei module cu bine. Mulțumesc Domnului că am învățat multe lucruri folositoare care mă vor ajuta pe câmpul de misiune. La capelă, pe data de 4 octombrie, s-a vorbit din Matei 6:25-34. Acest mesaj a venit la timp deoarece aveam de scris o temă dificilă și ceea ce a fost subliniat a fost că Dumnezeu nu ignoră micile noastre îngrijorări.

  • Mulțumesc Domnului că am colegi și profesori dedicați lucrării Sale. De asemenea, doamna cu care stau este o persoană cu care mă înțeleg bine.
  • Mulțumesc Domnului pentru că aici avem așa multe resurse și persoane care sunt gata să ajute cu învățatul.
  • Rugați-vă pentru înțelepciune să pot înțelege cursurile și să îmi scriu temele cât mai bine. Este un curs intensiv și uneori pare că trecem foarte repede prin teorie, iar temele pot părea a fi dificile.
  • Rugați-vă pentru claritate cu privire la locul unde voi merge misionară după finalizarea cursurilor. Vreau ca Domnul să îmi dea un răspuns clar să știu unde este planul Său să slujesc.

Domnul să vă binecuvânteze cu pacea și liniștea Sa.”

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x