Masacru în Israel: Opt persoane ucise lângă o SINAGOGA

Masacru în Israel: Opt persoane ucise lângă o SINAGOGA

#ra-player {margin-bottom: 1em;} .ra-button {padding: .3em .9em; border-radius: .25em; background: linear-gradient(#fff, #efefef); box-shadow: 0 1px .2em gray; display: inline-flex; align-items: center; cursor: pointer;} .ra-button img {height: 1em; margin: 0 .5em 0 0;}
Asculta informatia

Opt israelieni au fost împușcați și uciși în timp ce ieșeau dintr-o sinagogă din Ierusalimul de Est, în cel mai recent episod al spiralei de violență din Israel și din teritoriile palestiniene ocupate din ultimele două zile.

Un palestinian înarmat a împușcat mortal opt persoane, vineri seară, în apropierea unei sinagogi din Ierusalimul de Est, în timpul rugăciunilor de Shabbat, după loviturile israeliene asupra Fâșiei Gaza, într-o nouă rundă de violențe mortale între israelieni și palestinieni.

Atacul, în care autorul a fost împușcat mortal, a avut loc în Neve Yaakov, o zonă de colonii evreiești din Ierusalimul de Est, parte a Orașului Sfânt anexat de Israel, pe fondul unor apeluri internaționale pentru a preveni o nouă escaladare după 36 de ore de violențe în Cisiordania, Gaza și Israel, și în seara Zilei mondiale de comemorare a Holocaustului.

„Este deosebit de josnic că acest atac a avut loc într-un loc de cult și într-o zi de comemorare” a genocidului nazist al evreilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a declarat purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU, Antonio Guterres.

A fost „unul dintre cele mai grave atacuri pe care le-am suferit în ultimii ani”, a declarat șeful poliției israeliene, Kobi Shabtai. Potrivit poliției, „teroristul a fost neutralizat și declarat mort” după o urmărire cu mașina și un schimb de focuri cu polițiștii, informează Boursorama.

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x