Un parlamentar SODOMIT vrea să sancționeze Biblia pentru „discurs de ură”

Un parlamentar SODOMIT vrea să sancționeze Biblia pentru „discurs de ură”

#ra-player {margin-bottom: 1em;} .ra-button {padding: .3em .9em; border-radius: .25em; background: linear-gradient(#fff, #efefef); box-shadow: 0 1px .2em gray; display: inline-flex; align-items: center; cursor: pointer;} .ra-button img {height: 1em; margin: 0 .5em 0 0;}
Asculta informatia

 

Activista LGBT, congresista mexicană Salma Luévano Luna a propus o lege pe 21 septembrie care să-i condamne pe miniștri pentru predicile lor despre sexualitate în legătură cu Biblia.

Provocatoarea, parlamentara (din punct de vedere biologic masculin) a îmbrăcat o ținută papală în Camera Deputaților. Mulți credincioși au găsit acest lucru jignitor.

După cum relatează Evangelico Digital , Salma Luévano Luna a prezentat într-adevăr o inițiativă pe 21 septembrie de a reforma legea asociațiilor religioase. 

„Știm că un număr mare de lideri religioși se opun drepturilor noastre fundamentale. Ei clasifică populația noastră LGBT+ drept cauza relelor și a păcătoșilor”, a spus ea.

Ea le cere bisericilor să reinterpreteze Biblia

Activistul LGBT, în vârstă de 54 de ani, vrea să-i pedepsească pe liderii religioși pentru că „au comis acte de discriminare pe baza identității sexuale a persoanelor sau a expresiei de gen”.

Potrivit ei, predicarea biblică tradițională este, prin urmare, „discurs de ură”.

SODOMITUL ar dori așadar să impună creștinilor și Bisericilor să reinterpreteze Biblia. EL, ca nu putem sa o numim EA, vizează în special doctrinele din domeniul sexualității.

Reacțiile nu au întârziat să apară. „În Mexic, suntem în pragul persecuției religioase alimentate de grupurile transgender prezente în Camera Deputaților”, denunță Aarón Lara, președintele Congresului Ibero-American pentru Viață și Familie. 

El anunță că organizația va lupta împotriva acestui atac la adresa libertății de exprimare și religie. Și cere rugăciunea creștinilor pentru Mexic.

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x