Brazilia: Douăzeci și unu de prizonieri au fost botezați

Brazilia: Douăzeci și unu de prizonieri au fost botezați

#ra-player {margin-bottom: 1em;} .ra-button {padding: .3em .9em; border-radius: .25em; background: linear-gradient(#fff, #efefef); box-shadow: 0 1px .2em gray; display: inline-flex; align-items: center; cursor: pointer;} .ra-button img {height: 1em; margin: 0 .5em 0 0;}
Asculta informatia

Serviciile religioase și botezurile contribuie la procesul de reintegrare în societate promovat de guvernul statului Rondônia.

Religia este un instrument în slujba reintegrării în societate. Douăzeci și unu de prizonieri au fost într-adevăr botezați pe 15 martie, potrivit Impacto Evangelístico . „Acest act voluntar este menit să întărească practica religioasă în închisori și să contribuie la buna purtare a deținuților”, a spus guvernul statului Rondônia.

Codul Penal de Stat stabilește cadrul pentru activitățile religioase în închisoare. Este astfel posibil să sărbătorești botezuri, nunți dar și să organizezi zile de meditație. De asemenea prizonierii pot obține o Biblie la cerere.

Mai multe instituții religioase, inclusiv evanghelici, colaborează cu închisorile țării. „Aceste activități își propun să influențeze pozitiv atât comportamentul cât și viziunea lor asupra vieții odată eliberati”, spune Marcos Rocha, guvernatorul statului de nord-vest al Braziliei.

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x