Copil creștin violat pe urma asasinat

Copil creștin violat pe urma asasinat

#ra-player {margin-bottom: 1em;} .ra-button {padding: .3em .9em; border-radius: .25em; background: linear-gradient(#fff, #efefef); box-shadow: 0 1px .2em gray; display: inline-flex; align-items: center; cursor: pointer;} .ra-button img {height: 1em; margin: 0 .5em 0 0;}
Asculta informatia

Pe 12 martie cadavrul lui Adan Masih a fost găsit pe un loc de joacă din Pakistan. Copilul creștin de opt ani a fost abuzat sexual înainte de a fi ucis în timp ce a ieșit să-si  cumpere dulciuri.

La trei zile după dispariția lui Adan, poliția i-a găsit rămășițele stropite cu vitriol la un loc de joacă de lângă Lahore, capitala Punjabului. 

Tânărul plecase de acasă pe 9 martie crezând că este în siguranță să caute dulciuri într-un magazin de pe strada lui. O călătorie care ar trebui să dureze un minut.

Nevăzându-l întorcându-se fratele său Danish s-a dus la comerciant care i-a spus că nu l-a văzut pe fratele său mai mic.

După ce l-a căutat pe Adan pe străzile și buticurile locale timp de o oră, cel mare s-a întors să aibă grijă de bunicul său și de alți doi frați crezând că băiețelul se joaca pe afara  cu prietenii săi și a așteptat să se întoarcă părinții lor.

Când parintii s-au întors de la serviciu  la ora 18, familia a intrat în panică și a început să caute copilul peste tot ajutați de vecini.

Confruntă cu ignoranța poliției în primele două zile mama baiatului  s-a refugiat în credință:

„M-am tot rugat și le-am cerut pastorilor să se roage pentru siguranța copilului meu”.

Duminica următoare,polițiștii i-au informat pe părinți că pe un loc de joacă au descoperit corpul lui Adan.

Potrivit primelor elemente ale anchetei copilul a fost sodomizat apoi ucis înainte ca răpitorii să -i ardă corpul cu vitriol.

Polițiștii l-au arestat pe unul dintre suspecți de credință musulmană, cel de-al doilea este fugit iar poliția il cauta in toata tara.

Autoritățile au returnat trupul lui Adan părinților săi în câteva ore de la descoperirea lui iar el a fost îngropat în aceeași seară. Asociația Creștina Asiatica Britanica (BACA), un ONG creștin care lucrează cu minoritățile persecutate din Pakistan a făcut apel la donații pentru a plăti un avocat deoarece familia nu își permitea unul.

Infracțiunilor sexuale comise de musulmani împotriva creștinilor sau a membrilor altor minorități sunt in crestere in Pakistan.

Originea articolului: Info Crestin

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x