Semnul

Titlu original: The Mark

Chad Turner (Craig Sheffer) a fost implantat cu singurul cip biometric de lucru (cunoscut sub numele de „The Mark of the Beast”) din lume. Cipul are puterea de a schimba lumea cu cine îl controlează, iar Joseph Pike (Gary Daniels) este determinat să obțină cipul chiar și în fața evenimentului cel mai neprevăzut „Rapture”. Pike a luat ostatici Mr.Cooper (Eric Roberts), șeful de securitate al lui Avanti, producătorul de cipuri, pentru a ajuta la localizarea lui Turner și a livra chip-ul șefului său. Printre haosul Chad Turner trebuie să bată toate șansele de a rămâne în viață și de a ține cipul de a cădea în mâinile greșite.

ALTE FILME CREȘTINE

Fiul lui Dumnezeu

Povestea vieții lui Isus se spune din nașterea sa umilă prin învățăturile sale, răstignirea și învierea supremă.

Împărăția Cerului

O aventură epică despre un om obișnuit care se află în războiul de zeci de ani. Un străin într-o țară ciudată, servește un împărat sortit,

Luter

La începutul secolului al XVI-lea, călugărul german idealist Martin Luther (Joseph Fiennes), dezgustat de materialismul bisericii, începe dialogul care va duce la Reforma protestantă.

Fiul lui Dumnezeu

Povestea vieții lui Isus se spune din nașterea sa umilă prin învățăturile sale, răstignirea și învierea supremă.

Pariul

Când viața unui mega actor de film, Michael Steele (Travis), este distrusă chiar înainte de cea mai importantă zi a vieții sale, credința lui este

Insigna credinței

Bazat pe povestea ofițerului de poliție din Roanoke din Virginia, Bryan Lawrence, care sa luptat înapoi de la o paralizie completă, prin credință pură.