„HEAVEN RUN” – Aleargă pentru cer în Parcul Valea Morilor

„HEAVEN RUN” – Aleargă pentru cer în Parcul Valea Morilor – Stiri Crestine.ro

În contextul sărbătorii Haloween, mai multe organizații au anunțat un maraton de noapte al iadului HELL RUN. În contrasc cu promovarea Halloween-ului, Clubul de Taekwon-Do „Stolas Leukas” şi Moldova Creștină TV organizează sâmbătă, 26 octombrie, între ora 13:30-16:00 Maratonul „HEAVEN RUN – Aleargă pentru cer”.

„Haideți împreună să oferim tinerilor o alternativă sănătoasă și creștinească, să transmitem împreună un mesaj puternic, că trebuie să alergi pentru CER, nu pentru IAD. Vă invităm la Valea Morilor, preferabil îmbrăcați în alb partea de sus. Vom fi echipați cu materiale informative despre pericolul acestei sărbători HALOWEEN și despre CER. Ne întâlnim la ora 13:30 la intrarea în parc din partea MoldExpo. DressCode: Un maiou sau orice altă haină albă cu mesaj creștin”, este mesajul organizatorilor.

Pentru  mai multe detalii despre eveniment urmăriți evenimentul FACEBOOK sau contactați organizatorii la Telefon: 060710027.

Dacă aveți posibilitatea să fiți parte din acest eveniment, îmbrăcați în  haine albe, acceptați provocarea și alăturați-vă sportivilor de Clubul „Stolas Leucas” care înseamnă „Haine Albe” și echipa Moldova Creștină TV. Exprimați-vă convingerile și lăsați o amprentă în viața celor care încă nu cunosc implicațiile spirituale și rădăcinile acestei sărbători Halloween.

Alăturați-vă inițiative HEAVEN RUN și faceți o diferență!

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale