Trei tineri germani aruncați în fața trenului de către migranți

Trei băieți de 16 ani au fost împinși pe şine în stația S la Max-Morlock-Stadion Nürnberg. Doi dintre ei au fost loviţi de un tren și au murit instantaneu. Mass-media germană a încercat să dea o notă banală tragediei pentru că era vorba despre doi migranţi infractori.

Ziarul Süddeutsche a sugerat că a fost o luptă între tineri cu un „sfârșit tragic”. Trei copii de 16 ani „au căzut” pe șine și au fost „loviţi de tren”.

Chiar și ziarul bavarez Rundfunk era de părere că cei trei germani „au căzut” pe șine: „Vineri seara, doi tineri s-au certat cu alți doi copii de 17 ani la stația S de la Max-Morlock-Stadion din Nürnberg. În total, trei copii în vârstă de 16 ani au căzut pe pistă „.

În dimineața următoare, BR Online descrie dubla crimă ca fiind un „incident” unde, după o luptă, „trei bărbați au căzut pe calea ferată”.

Canalul de televiziune Franken a descris evenimentul în termeni foarte simpli, evitând să amintească despre migranţi „au căzut pe calea ferată” și au fost „ucişi de trenul care se apropia”.

Sursa: Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale