Ex-musulmana: „Suedezii vor pierde Suedia in 50 de ani”

Ex-musulmana: „Suedezii vor pierde Suedia in 50 de ani”

Mona Walter este o femeie somaleza care a venit in Suedia in anii ’90. In Somalia, ea nu a fost niciodata religioasa, dar in Suedia a fost mai mult sau mai putin fortata sa mearga la moschee si sa poarte hijab.

Dupa cativa ani s-a razvratit, a parasit islamul si a devenit atee. In cele din urma a ajuns sa creada in Iisus si s-a convertit la crestinism.

„De multi ani am incercat sa-i ajut pe suedezi sa inteleaga care este scopul musulmanilor: sa le preia tara. Primul lucru pe care il vor face este sa ceara tribunalele sharia, la fel ca in Marea Britanie”, spune ea.

Dar mass-media nu vrea s-o asculte pe Mona Walter. Ei o numesc polemica si majoritatea suedezilor resping mesajul ei, pe care ei il percep ca fiind prea infricosator, potrivit blogului de stiri Ingrid si Maria.

„Suedezii sunt atat de convinsi ca legile suedeze se vor aplica intotdeauna in tara lor. Dar intrebati orice englez daca in urma cu 30 de ani ar fi crezut ca Marea Britanie ar avea instante legale judecatoresti de sharia in 2019. Nimeni nu ar fi crezut ca este posibil”.

„Daca Suedia recunoaste tribunalele Sharia, musulmanii vor avea noi cerinte, cum ar fi permisiunea de a-si conduce propriile enclave fara a interveni societatea suedeza. Scopul final este ca Sharia sa conduca toata Suedia „.

„Si daca din intamplare, raman unele suedeze blonde cu ochii albastri la acel moment, nu conteaza, toate vor fi acoperite cu niqab si burka atunci”, afirma Mona.

„Ceea ce doresc politicienii musulmani este sa schimbe legile astfel incat musulmanii din Suedia sa obtina permisiunea de a trai conform legii Sharia. Ei doresc sa-si conduca propriile zone făra a trebui sa se supuna legilor seculare din Suedia”.

„Acesta este scopul pe termen lung, iar Islamul are multa rabdare. Dupa cum spun ei: „Voi aveti ceasurile, dar noi avem dar avem timpul”, continua ea.

Citeste mai departe pe: https://karensmithdotblog.wordpress.com/2019/04/14/ex-musulmana-suedezii-vor-pierde-suedia-in-50-de-ani/

Articol preluat de la Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale