Tânăr vindecat de gastropareză, în urma unei rugăciuni

Tânăr vindecat de gastropareză, în urma unei rugăciuni – Stiri Crestine.ro

Un spital a publicat un caz care descrie mărturia unui tânăr care a fost vindecat după ce un evanghelist s-a rugat pentru el. Raportul, realizat de Clarissa Romez, David Zaritzky și Joshua W. Brown, a apărut în terapiile complementare în medicină (Aici se poate citi raportul original).

Tânărul a început să aibă probleme de sănătate când avea doar o săptămână. Părinții săi l-au dus la spital cu vărsături și cu incapacitatea de a digera până și mâncarea specială pentru bebeluși. Medicii l-au diagnosticat cu gastropareză, boala ce împiedică stomacul să-și golească conținutul în mod corespunzător.

Doctorii au fost nevoiți să îi insereze un tub în abdomen pentru a putea fi hrănit în mod corespunzător. Deși a trăit ceea ce raportul descrie ca fiind „o viață normală”, doctorii au spus că „prognosticul de recuperare era foarte încet și cu slabe rezultate”. După un anumit timp, tânărul a început chiar să se acomodeze cu ideea că va trăi cu acea boală pentru tot restul vieții.

La 6 noiembrie 2011, la vârsta de 16 ani, tânărul și familia sa au participat la un serviciu Divin într-o biserică creștină „condusă de un evanghelist ce avea darul vindecării”. Evanghelistul a mărturisit bisericii modul în care Dumnezeu i-a cruțat viața și l-a vindecat atunci când un camion a căzut peste el, strivindu-i abdomenul. Imediat după accident, acesta a început să aibă o „senzație ca și un curent electric” în abdomen. El a spus că s-a rugat și i-a spus lui Dumnezeu că, dacă îl vindecă și nu rămâne cu probleme, va spune tuturor despre Isus și vindecarea de care a avut parte.

După ce a auzit mărturia evanghelistului, tânărul a stat de vorbă cu el, iar evanghelistul l-a chemat pe acesta și familia lui, pentru a se ruga împreună. El a pus mâna pe abdomenul tânărului și s-a rugat să fie vindecat. În raportul scris de medici era subliniat: „A cerut vindecarea în Numele și prin puterea lui Isus. Evanghelistul a spus de mai multe ori că el nu are putere să vindece, dar numai prin puterea lui Isus Hristos a cerut vindecarea.”

Tânărul a spus că a simțit aceeași „senzație de curent electric” despre care evanghelistul a mărturisit. Apoi, tânărul, împreună cu familia sa, a mers să mănânce și, pentru prima dată în viață, a mâncat normal, fără să întâmpine complicațiile de până atunci. O lună mai târziu, medicii i-au scos o parte din tub din abdomen și după patru luni, i l-au îndepărtat complet.

Potrivit Faithwire.com, până în acest moment, tânărul nu mai are nevoie de vizite medicale periodice, nu mai are nevoie de alte intervenții chirurgicale sau de medicamente. Medicii au fost de-a dreptul șocați de recuperarea sa, și au exclus orice „efect placebo”.

„Să trăiești cu tuburi în corp, tuburi prin care ești  hrănit, a fost o luptă. În timpul rugăciunii, am simțit un șoc electric care a pornit de pe umărul meu drept și continua prin stomac. Acesta a fost momentul în care am știut că am fost atins de Duhul Sfânt. De când am fost vindecat de boala mea, am avut mai multă energie decât oricând și m-am bucurat de nouă „aventură”, și anume, am încerca toate tipurile de alimente”, a declarat tânărul.

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale