Atacurile sexuale ale migrantilor asupra femeilor europene sunt motivate de religie

hanif_bali_minidoku_2_650

 

Politicianul suedez, Hanif Bali, a declarat ca este timpul sa numim atacurile sexuale ale migrantilor asupra femeilor europene ceea ce sun: crime motivate de etnic si religios

Intr-o serie de tweets, deputatul Hanif Bali ridica subiectul violurilor in grup si semnaleaza faptasii si victimele.

Medianåldern för flickor som fallit offer för gängvåldtäkter i Sverige är 15 år. 88% în förövarna har utländsk bakgrund. Detsamma med fallet i Finlanda. Även i Rotterdam și Anglia. – Varsta medie a fetelor care au cazut victime ale violentei bandelor in Suedia este de 15 ani. 88% dintre faptasi au o  origine straina. Acelasi lucru este in cazul Finlandei. De asemenea in Rotterdam si Anglia.

Det är dags att börja prata om dessa massövergrepp som etnoreligöst motiverade våldtäkter – Este timpul sa incepeti sa vorbiti despre aceste masacre ca violuri motivate din punct de vedere etnichttps://t.co/uBcu8fKAmJ

– Hanif Bali (@hanifbali) 4 decembrie 2018

Bali considera ca este timpul sa incepem sa vorbim despre „violuri motivate din punct de vedere etno-religios”, din moment ce 88% dintre infractorii care comit agresiuni sexuale grave in Suedia si alte tari europene au un trecut de migranti, in timp ce victimele sunt in general tinere fete albe.

Un studiu al cetatenilor privind crimele sexuale din toamna anului 2017 confirma ceea ce scrie Bali:

Barbati de origine non-europeana comit 84% din violurile grave in Suedia. Afganii, irakienii si somalezii comit cele mai multe violuri. Doua din trei violuri grave sunt comise de solicitantii de azil sau de barbatii care au primit permis de sedere. 95,6% din violurile de asalt sunt comise de barbati de origine straina.

Intrebarea pe care o ridica este motivul pentru care autoritatile suedeze nu actioneaza energic pentru a proteja fetele si femeile din tara impotriva violentei sexuale grave motivata etno-religios si rasial.

Bali, de asemenea, mentioneaza scandalurile sexuale cu bandele straine care de ani de zile au violat fete minore britanice in Rotterham. Varsta medie a victimelor violurilor comise de banda este de 15 ani, iar victimele sunt de obicei fete albe din clasa muncitoare, scrie el pe Twitter.

Tweets-urile lui sunt scrise in legatura cu mai multe scandaluri sexuale dezvaluite in Finlanda. Recent, un grup de barbati straini au violat sistematic o fata de zece ani in Oulu, iar o tanara de 19 ani a fost violata de cinci afgani in Åland.

https://voiceofeurope.com/2018/12/migrant-sex-attacks-on-european-women-are-motivated-by-religion-swedish-mp/

Loading…

Articol preluat de la Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale