Israelul bombardează Siria: Un soldat a fost ucis!

Israelul bombardează Siria: Un soldat a fost ucis!

Un soldat a fost ucis şi un altul rănit luni seara într-un atac israelian cu rachete împotriva unei poziţii militare din provincia siriană Quneitra, în apropierea Înălţimilor Golan ocupate de Israel, transmite dpa, potrivit agerpres.

Agenţia siriană de stat SANA citează o sursă militară care a informat doar că „inamicul israelian a vizat una din poziţiile noastre militare la est de Khan Arnabeh în provincia Quneitra”.

Potrivit Observatorului sirian pentru drepturile omului, un ofiţer a fost ucis şi mai mulţi soldaţi au fost răniţi în acest atac. Un vehicul militar a fost de asemenea ţinta atacurilor israeliene.

„Cu puţin timp în urmă, armata siriană a încercat să lovească un avion israelian; nu a reuşit. Ca răspuns, aviaţia a distrus lansatorul care a tras în avion”, a declarat prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu într-un mesaj video postat pe Twitter.

Netanyahu a amintit că politica Israelului este clară: ” nu vom tolera nicio agresiune împotriva noastră şi vom răspunde în forţă”.

Armata israeliană a informat că avionul său de luptă efectua un zbor de rutină în nordul Israelului în momentul în care a fost vizat.

Israelul nu comentează de obicei în legătură cu atacurile despre care se presupune că le realizează în Siria.

Obiective militare siriene şi iraniene de pe teritoriul Siriei au fost lovite de mai multe ori de atacuri israeliene în ultimele luni.

Loading…

Articol preluat de la Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale