OSPITALITATEA – tema Ghidului „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană” 2019

OSPITALITATEA - tema Ghidului "30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană" 2019

Bine ați venit la ediția din 2019 a ghidului „30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană!” În perioada, 6 mai – 4 iunie 2019, musulmanii de pretutindeni marchează postul Ramadanului. Creștinii din toate colțurile lumii se roagă pentru câștigarea musulmanilor pentru Împărăția Evangheliei!

În ultimii ani, pe măsură ce interesul pentru ghid a crescut, devenind disponibil în multe limbi noi și ajungând la credincioși de pe tot cuprinsul lumii, am făcut eforturi pentru ca ghidul să reflecte identitatea noastră globală.

În acest an am fost onorați să primim solicitări de pe tot cuprinsul Africii, precum și din zonele îndepărtate ale Chinei, din orașe mici aflate în America de Nord și din insulele situate la Ecuator. Lumea musulmană este diversă și ghidul reflectă această diversitate, pentru ca rugăciunile voastre să fie documentate și să ajungă acolo unde este nevoie, astfel încât să fiți conectați cu lucrarea extraordinară pe care Dumnezeu o face în oamenii din diferite colțuri ale lumii.

Echipa noastră de editori este întotdeauna impresionată de felul în care colaboratorii noștri împărtășesc ceea ce experimentează în mijlocul grupurilor etnice unde trăiesc.  Sperăm că poveștile lor și frumoasele imagini pe care ni le-au transmis, vă vor inspira să înălțați către Dumnezeu rugăciuni sincere și înflăcărate pentru musulmanii de pretutindeni.

În 2019, tema ghidului „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană” este „Ospitalitatea” – o trăsătură caracteristică pentru multe popoare și grupuri etnice născute în context islamic. Pentru cei mai mulți ospitalitatea este parte indispensabilă din cultura locală, iar în timp a devenit un adevărat jug greu de dus pentru multe grupuri etnice și mai ales pentru femei, care în aceste zile sunt datoare să fie primitoare de oaspeți, deschise pentru a sluji și disponibile pentru orice moft al musafirilor.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă provoacă să descoperiți noi provocări trăite de lumea musulmană și trăsături culturale specifice acestor popoare, ca să puteți înălța rugăciuni fierbinți pentru ei. În perioada Ramadanului, musulmanii de pretutindeni îl caută pe Dumnezeu, iar rugăciunile noastre pot fi călăuza lor spre întâlnirea cu El.

Urmăriți în fiecare zi site-ul ȘtiriCreștine.ro și pagina noastră oficială de Facebook pentru a fi la curent cu toate detaliile proiectului. Descoperiți în fiecare zi realitatea lumii musulmani și învățați împreună cu noi să îi privim prin prisma inimii de Tată a lui Dumnezeu!

Vedeți arhiva Ghidului „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană” în limba română, în secțiunea PROIECTE, categoria 30 de zile de rugăciune AICI!

Urmăriți de asemenea hastag-urile #Pray4Muslims, #Pray30Days, #Ramadan2019

 

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale