Papa Francisc este un eretic

Papa Francisc este un eretic

Il acuzam pe Papa Francisc de crima canonica a ereziei. Asa a inceput dramatica scrisoare deschisa, in care cleri ai bisericii si teologii laici acuza: „Papa Francisc este vinovat de crima ereziei”.

Semnatarii cer episcopilor Bisericii sa intervina pentru a pune capat acestei „crime”.

Autorii isi bazeaza acuzatiile de erezie in multiplele pozitii impotriva credintei si a sprijinului sau pentru prelati care au demonstrat in viata lor ca, evident, nu respecta credinta si moralitatea a Bisericii. La fel ca Biancalani sau cel care tocmai a urcat pe nava lui Casarini.

„Luam aceasta masura ca ultima modalitate pentru a raspunde la daunele provocate de cuvintele si actiunile Papei Francisc timp de mai multi ani, care a dus la una dintre cele mai grave crize din istoria Bisericii Catolice“, afirma autorii . Scrisoarea deschisa este disponibila in limba olandeza, italiana, germana, franceza si spaniola.

Printre semnatari se numara distinsii academici, cum ar fi parintele Thomas Crean, p. John Hunwicke, profesorul John Rist, dr. Anna Silvas, profesor Claudio Pierantoni, dr. Peter Kwasniewski si dr. John Lamont. Textul este in „Saptamana Patimilor“ si apare in ziua de sarbatoare traditionala a Sf. Catalina de Siena, o sfant care a sfatuit si admonestat multi papi la vremea sa.

indexexpurgatorius blog & karensmithdotblog.wordpress.com

Articol preluat de la Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale