Mihai Bojin, consilier județean Timiș, despre parada homosexualilor din oraș

Mihai Bojin, consilier județean Timiș, despre parada homosexualilor din oraș

Cu tot respectul, dar spălatul așternuturilor din dormitor în spațiul public nu e motiv de mândrie. Dragă Timișoara, în această săptămână nu ai nici un motiv de „pride”

Începând cu Ziua Eroilor, 6 iunie, la Timișoara va avea prima săptămână dedicată homosexualității sau „săptămâna Pride” așa cum a fost denumită de organizatori.

De pe 6 iunie, orașul de pe Bega va intra pe harta orașelor care sărbătoresc public homosexualitatea. Consilierul județean Mihai Bojin s-a arătat îngrijorat de această situație, întrebându-se de ce este nevoie de exhibiția publică a unor „teme care țin de privat”.

Acesta consideră că este regretabil faptul că la celebrarea acestor evenimente contribuie instituții ale statului. Mihai Bojin se întreabă în ce fel de societate vor ajunge să trăiască copiii noștri.

„E trist că am ajuns vremuri în care, nu realizările care fac posibile progresul uman, ci opțiunile sexuale au devenit motiv de mândrie (asta înseamnă, de fapt, PRIDE). Cu privire la ceea ce se întâmplă azi în Timișoara, am câteva întrebări. De ce, oare, să ieși în public cu teme care țin de privat? Sau este orientarea sexuală singura „realizare”, elementul definitoriu al celor care fac din asta motiv de paradă? Din afară, așa se vede situația. 

Deja e stereotipic răspunsul: „să celebrăm diversitatea”. Diversitatea merită celebrată atunci când aceasta duce la progres (social, cultural etc.)! În alte situații, diversitatea trebuie acceptată, tolerată. Mă întreb, în cazul orientărilor homosexuale, în ce constă progresul, de s-ar cuveni „celebrate”? Un alt slogan super-uzat: „homosexualitatea e normalitate”. Și, totuși, de când am ajuns să celebrăm „normalitatea”?

Citeste mai departe aici

Loading…

Articol preluat de la Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale