Ziua Mondială a Tineretului stârnește pasiunea pentru Evanghelie în milioane de oameni

Ziua Mondială a Tineretului stârnește pasiunea pentru Evanghelie în milioane de oameni – Stiri Crestine.ro

Aproximativ 50.000 de tineri și lideri ai Bisericii din 30 de țări s-au reunit săptămâna trecută în ,,Mall of Asia Arena” din Manila, Filipine, pentru a serba Ziua Mondială a Tinerilor (JGYD), un eveniment de 3 zile care a avut că scop lauda, închinarea și vestirea Cuvântului lui Dumnezeu.

Printre cei care au vorbit despre Dragostea lui Dumnezeu s-au numărat campionul de box și actualul senator din Filipine, Manny Pacquiao, actorul Stephen Baldwin, și Nick Vujicic, transmite Fox News. Printre grupurile de laudă și închinare au fost Bethel Music, Planetshakers și Joe Praise.

Motto-ul evenimentului a fost „Învățați-i pe tineri să-L urmeze pe Hristos, învățați-i pe tinerii să devină apostoli, învățați-i pe tinerii să fie lideri și să fie oameni ai schimbării. Împreună vom putea schimba lumea”, a spus pastorul Oriel Ballano.

Potrivit comunicatului de presă, evenimentul a fost difuzat în mai multe țări și au fost implicate aproximativ 83.000 de biserici din întreaga lume. În Uganda, se estimează că 50.000 de tineri s-au implicat în difuzarea evenimentului. Numărul total estimat al participanților este de aproximativ 8 milioane de tineri.

În ceea ce privește viitorul JGYD, Ron Luce a declarat că ,,organizația dorește să găzduiască în viitor Ziua Mondială a Tineretului și în alte țări, anunțând lansarea unei noi alianțe globale formată din 1 milion de biserici care se concentrează pe predarea ștafetei către generația următoare.”

Vicepreședintele Consiliului Bisericilor Evanghelice din Filipine, Ellie Mercado, a subliniat faptul că dorința grupului este de a deveni „oameni ai schimbării în lume”.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale