13 lucruri pe care ei vor să le audă

13 lucruri pe care ei vor să le audă – Stiri Crestine.ro

În multe articole este scris că bărbații trebuie să le facă pe femei să se simtă iubite și respectate. Nu trebuie să existe niciun motiv sau un premiu pentru a face asta, însă un lucru este cert: afecțiunea și comunicarea într-o relație trebuie să vină din partea amândurora.

Indiferent de cât de educat și gentleman este un bărbat, dacă nu se simte iubit, respectat și apreciat, va începe să se depărteze de partenera sa, treptat. Mai jos este o listă cu câteva lucruri care-i vor face pe bărbați sa se simtă încrezători, apreciați și iubiți de partenerele lor, câteva lucruri pe care (și) bărbații vor să le audă :

  1. Ești frumos!

Un bărbat educat trebuie să îi reamintească partenerei sale cât de frumoasă este (asta include și complimentele interioare, nu doar fizice), însă este un sentiment plăcut și pentru el atunci când îi sunt făcute astfel de complimente din partea cuiva pe care iubește. Cuvântul ,,frumos’’ pare să lase o amprenta mai adâncă asupra unui bărbat, față de celelalte complimente care îi sunt făcute.

Pentru cei care, totuși, pun accent și pe cum sunt îmbrăcați, nu pun un tricou și o pereche de blugi, în repezeală atunci când iasă la cină, se simt apreciați când aceste ,,eforturi’’ le sunt apreciate. Le vor da un zâmbet pe față și mai multă încredere în ei.

  1. Sunt mândră de tine!

Bărbații își văd valorile diferit față de femei. Ei se străduiesc să își atingă obiectivele și să realizeze ceea ce și-au propus, fie că este vorba despre meseria lor, fie de o afacere pe care au ales să o înceapă. O mare parte din încrederea pe care o au, depinde de cât de bine reușesc să se descurce în atingerea acestor ținte. A avea sprijinul femeii, a vedea că e mândră de el și a știi că sunt conștiente că fac eforturi pentru a le ieși o treaba bună (personal sau profesional), este un lucru important pentru ei, care oferă mai multă încredere decât pot oferi alte complimente.

  1. Se vede diferența!

Și bărbații pun accent pe corpul lor. Cu toții vor să aibă mai multe ,,pătrățele’’, să aibă brațe mai puternice și bine definite. Vor să simtă că pot fi protectori. Vor să se simtă puternici. Să se simtă bărbați adevărați. Atunci când încep să mănânce mai sănătos, cu mai puține calorii, când încep să facă exerciții sportive, ei speră să fie observate toate aceste lucruri – însă nu de oricine, ci de partenera lui. Atunci când i se spune că ,,chiar se vede ceva diferit, ceva schimbat’’ (oricât de mică ar fi diferența), îi va încuraja să nu renunțe după o anumită perioada. Să rămâi motivat, nu este ușor.

  1. Mă simt bine lângă tine!

Un bărbat are o mare satisfacție atunci când femeia de lângă el, cea pe care o iubește, se simte bine în prezența lui. E dispus să asculte, să învețe și să își schimbe anumite obiceiuri doar pentru a fi ,,cel mai bun’’. Faptul că știe că face ceva corect, este un lucru care îi da încredere în el.

  1. Nu o să mă supăr dacă îmi spui!

Nu este un secret pentru femeile care citesc aceste rânduri că mulți bărbați nu sunt cei mai buni ,,comunicatori’’. Ei pot ține în interiorul lor anumite lucruri pentru mult timp din diferite motive. Poate nu se descurcă atât de bine în a-și alege cuvintele potrivite ori poate nu consideră important să-și împărtășească gândurile cu privire la un anumit subiect, sau poate le este teamă de modul în care vei reacționa.

Chiar și așa, se va simți mai încrezător, știind că se poate deschide în fața ta, să îți spună ce simte cu adevărat, fără rușine sau teamă, că nu cumva să te superi sau să te enervezi. Așa că, dacă îi spui că poate să fie sincer, că nu te vei supără, asigura-te că nu te vei supăra.

  1. Am încredere în tine!

Cu toată negativitatea care există în lume în zilele noastre, este mult mai ușor dacă ne ferim de anumite persoane și să nu le oferim toată încrederea. Adevărul este că dacă un bărbat nu va simți că ai încredere deplină în el, se va îndepărta treptat, va crede că ai suspiciuni cu privire la el în orice spune sau ce face, sau că nu ești cu adevărat sinceră.

Dacă un bărbat simte că ai încredere în el, va aduce mai multă siguranță în relație (încredere în partenerul tău, nu în orice străin).

  1. Poți să ai încredere în mine!

Nu e nevoie să spun că încrederea trebuie să fie atât din partea ta, cât și a lui. Ambii parteneri au nevoie să simtă încrederea deplină unul în altul. Desigur, acest lucru trebuie și arătat. Dar și cuvintele ,,poți să ai încredere în mine…’’ sunt întotdeauna un început bun pentru a-l face pe un bărbat să se simtă în largul lui (asumându-ți cuvintele și a fi sigură că poate avea încredere în tine).

  1. Mulțumesc!

Fie că e vorba de lucruri mici, precum să ridice un pix pe care l-ai scăpat jos, să strângă vasele după cină sau să pregătească el cafeaua într-o dimineață, acest cuvânt simplu, ,,mulțumesc’’, face minuni. Desigur, niciodată o fapta bună nu trebuie făcută cu scopul de a primi ceva în schimb, însă aprecierea trebuie exprimată, atunci când cineva depune efort, oricât de mic.

  1. Te respect!

Pentru bărbați, unul din cele mai importante lucruri este să se simtă respectați. Vor să fie respectați de prieteni, de colegi, de familie și desigur, de partenera lor. Oricât de important este respectul în afară unei relații, în interiorul ei este cu atât mai important, poate forma o pereche potrivită cu iubirea, aceasta fiind temelia unei căsnicii fericite. Fără aspect, iubirea adevărată nu există.

  1. Sunt alături de tine!

Indiferent dacă e vorba despre o nouă afacere, dacă încep un program de sport, un nou curs sau încercând ceva nou, știind că au suportul și sprijinul femeii pe care o iubesc, îi face pe bărbați să se simtă încrezători în ei înșiși și în reușita lor, sau că vor avea pe cineva alături atunci când lucrurile nu se vor termina cum se așteptau.

  1. Te apreciez!

Acest lucru depășește aspectul de ,,mulțumesc’’, pentru că aprecierea cuiva pentru o persoană cu care ai o altfel de relație decât de prietenie, include dragoste, el face lucrurile diferit. Atunci când un bărbat lucrează pentru că partenera lui să fie fericită, el dă ce e mai bun. Este important să știe că eforturile lui sunt apreciate.

  1. Mă faci fericită!

Orice bărbat bine crescut, va da ce are mai bun într-o relație pentru a fi o sursă de fericire pentru partenera sa. Asigura-te că partenerul tău a observat că e o sursă de fericire pentru tine !

  1. Te vreau!

De cele mai multe ori bărbatul e cel care inițiază contactul fizic în relația de familie, fie că aduce în discuție, fie prin atingeri. Însă sun unele momente în care un bărbat vrea să preiei tu controlul și să faci tu primul pas. Nu vor să fie ei mereu cei care inițiază contactul fizic, pentru că s-ar putea că aceștia să se gândească dacă nu cumva v-ați pierdut atracția față de ei și vreți doar să le faceți pe plac, acceptând.

Și ei vor să se simtă doriți, ba chiar mai mult, vor să simtă că și voi îi doriți.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale