O fetiță de 5 ani a supraviețuit miraculos după ce tatăl ei a sărit cu ea în brațe în fața unui tren

O fetiță de 5 ani a supraviețuit miraculos după ce tatăl ei a sărit cu ea în brațe în fața unui tren – Stiri Crestine.ro
Fernando Balbuena Flores, un bărbat de 45 de ani, din New York, s-a aruncat în fața unui tren, în stația Kingsbridge din Bronx, New York, având-o în brațe pe fiica sa de 5 ani. În mod miraculos, fetița a supraviețuit.

 

Potrivit martorilor, gestul sinucigaș a avut loc în jurul orei 08:00, când metroul 4 a ieși din tunel. Corpul bărbatului a fost pur și simplu tăiat în două.

 

,,Am văzut cum trenul vine prin tunel, și l-am văzut și pe bărbat când a sărit în față garniturii.” A declarat o martoră.

 

Doi bărbați au sărit imediat pe linie pentru a o ajuta pe Ferni să iasă de sub vagon. Singura rană pe care a suferit-o a fost o mică zgârietură pe frunte.

 

Suicidul lui Flores a căzut că un trăsnet peste soția acestuia, Niurka Caraballo. Deși acesta (Flores) fusese spitalizat pentru probleme de sănătate mintală de șase ori și lua medicamente, Caraballo a declarat poliției că soțul ei părea normal când s-a trezit în dimineața respectivă, s-a îmbrăcat și a plecat să își ducă fetiță la școală, că în fiecare zi. Însă când a ajuns la gara, Flores și-a sunat soția, însă aceasta nu a înțeles nimic din ce încerca soțul să îi spună, dar avea o presimțire ciudată.

 

Caraballo a încercat de mai multe ori să sune înapoi, iar la un moment dat a răspuns fetița și a spus că tatăl ei plânge. În acel moment și-a dat seama că nu e ceva în ordine. A ieșit în fugă din apartament și s-a îndreptat înspre gara, care era la cinci blocuri distanță, însă a ajuns prea târziu.

 

,,A fost un soț și un tată bun”, a spus Caraballo, ,,nu m-am așteptat să facă lucrul acesta. Dar mulțumesc lui Dumnezeu că fiica mea este teafăra, mulțumesc că a salvat-o!” A spus ea în încheiere, fiind ajutată de un translator!

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale