O fotografie cu un tânăr care se roagă pentru un ofițer de poliție, în restaurant, devine virală

O fotografie cu un tânăr care se roagă pentru un ofițer de poliție, în restaurant, devine virală – Stiri Crestine.ro

Fotografia cu un tânăr care se roagă pentru un polițist din Florida aduce un zâmbet pe fețele a mii de oameni.

Fotografia postată pe rețeaua de socializare ,,Facebook”, de către soția polițistului, îl are în prim plan pe un tânăr pe nume Juan, care s-a apropiat de ei în momentul în care aceștia luau masa la un restaurant și a cerut permisiunea să se roage pentru siguranța polițistului.

,,Această seară a fost una pe care nu o voi uită niciodată. Imaginea aceasta este o imagine a dragostei lui Dumnezeu.” a scris Justine Tucker la descrierea imaginii. ,,Dumnezeu l-a trimis la noi pe acest tânăr, pe nume Juan. S-a uitat timid la soțul meu și l-a întrebat dacă îi permite să se roage pentru el și pentru protecția lui.”

Comentariile nu au întârziat să apară, au fost multe care lăudau gestul tânărului, altele erau rugăciuni pentru protecția polițiștilor sau pentru acest tânăr, pe nume Juan.

,,Dumnezeu să-l binecuvînteze pe soțul tău, întreagă familie, pe acest tânăr și pe familia lui. Mulțumim pentru că ne serviți țara!” a comentat o persoană.

,,Să ne rugăm ca și mai mulți tineri că și Juan să se trezească și să facă astfel de gesturi, să nu se mai lase absorbiți de minciunile pe care le văd în mass media, ci să stea pe genunchi, să se roage pentru națiunea noastră. Domnu-i bun și poate să folosească pe oricine, dacă Îl lasă să o facă. Mai puțin ,,eu” și mai mult Isus!” a scris o altă persoană.

,,Soțul meu a lucrat în acest domeniu timp de aproape 25 de ani, și știu că singură protecție reală este puterea rugăciunii.” A scris o altă soție de polițist.

O altă imagine emoționantă, care a ajuns virală pe rețelele de socializare, arată doi copii care se roagă pentru protecția tatălui lor chiar lângă mașina de serviciu a acestuia.

Imaginea a ajuns să fie vizionată de mii de oameni la câteva ore de la publicarea pe rețeaua de socializare ,,Facebook”. Soția unuia dintre polițiști a imortalizat momentul în care și-a văzut copiii lângă mașina tatălui lor, rugându-se, atât pentru protecția lui, cât și pentru cea a colegilor tatălui lor.

Aplicarea legii a fost dintotdeauna un domeniu care prezintă un risc crescut de violență, dar situația actuală arată că în ultimii ani, rată de violență asupra polițiștilor a crescut foarte mult.

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale