„15 Zile de Rugăciune pentru Lumea Hindusă”

„15 Zile de Rugăciune pentru Lumea Hindusă” – Stiri Crestine.ro

Sperăm că ați reușit să îndrăgiți lumea colorată a ceea ce numim cultura hindusă și ați făcut un loc special în inima voastră pentru această categorie de oameni. Venim cu încă o noutate și vă provocăm faceți un efort în plus, să împărtășiți cu bisericile dvs, cu prietenii sau oricine este un om al rugăciunii, Ghidul de rugăciune: 15 zile de Rugăciune pentru Lumea Hindusă. Dacă aveți posibilitatea, vă încurajăm să tipăriți acest ghid și să îl distribuiți bătrânilor din biserica dvs, pentru că ei sunt mâinile și genunchii ce mișcă lumea și munții.

Iată ce este 15 zile de rugăciune pentru lumea Hindusă și de ce trebuie să îi facem loc în inima și agenda noatră de rugăciune:

Cum a început acest proiect?

La sfârșitul anilor ’90, mulți oameni din întreaga lume, au simțit că Dumnezeu îi îndeamnă să creeze un ghid de rugăciune, care să cheme și să încurajeze Biserica Globală să se roage pentru binecuvantarea popoarelor Hinduse. Câțiva ani mai târziu a apărut un ghid intitulat 30 de zile de rugăciune cu focalizarea pe comunitățile hinduse, care a fost publicat în patru rânduri, ultima dată în anul 2004. Doisprezece ani mai târziu, în 2016, Dumnezeu a început să cerceteze din nou inimile oamenilor la nivel global, ca să ne unim pentru lumea Hindusă. Ghidul anual, este un răspuns la solicitările din partea celor care vor să continue să îndemne oamenii să se roage pentru aceste popoare. În esență, este o expresie a iubirii slujitorilor lui Isus Hristos pentru Hinduși; sperând ca aceștia să descopere și ei mântuirea veșnica în Isus.

Cine scrie articolele și cine produce acest ghid?

Echipa care se ocupă de „Ghidul Mondial de Rugaciune pentru Hinduși” este un grup diversificat de creștini împărțiți în toată lumea. Mulți dintre ei au trăit înconjurați de hinduși, au lucrat cu ei și îi iubesc pe hinduși de mulți ani. Unii contribuie la scrierea articolelor, alții citesc și editează, iar alții fac voluntariat în fiecare an, pentru a traduce, a proiecta sau a distribui acest ghid. Este un efort masiv din partea echipei, iar noi suntem foarte recunoscători pentru toți cei care au contribuit și în acest an, ca și în anii precedenți.

Cum decidem pentru ce să ne rugăm?

Primim mesaje și propuneri din întreaga lume, de obicei urmăm o temă specifică în fiecare an. Producem un ghid de scris pentru oricine este interesat să participe și acceptăm articole și mărturii. Vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe pagina noastra web www.pray15days.org, dacă sunteți interesați să ne trimiteți mărturia sau articolul dvs.

Notă specială de rugăciune:

Samuel Zwemer a scris, „Istoria misiunii este istoria rugăciuniilor ascultate”. Unii lideri sunt de părere că mijlocirea pentru lucrători poate avea un impact asupra misiunii, la fel de mare ca și când ai merge chiar tu în misiune.

Când cei care plantează biserici își încep lucrarea în regiuni noi, ei zboară ca o săgeată, care va pregăti terenul pentru Evanghelie. Rugăciunile fierbinți ale mijlocitorilor, la fel ca tine, au un impact uriaș asupra celor care plantează bisericile. Cu cât vârful săgeții (misionarul) este mai conectat coada săgeții (mijlocitorul), cu atât mai focalizată va fi rugăciunea și mai semnificative vor fi rezultatele.

Charles Spurgeon spunea: „Nu există nimic ce mijlocitorii să nu poată să facă. Tu, credinciosule, ai în mâini un motor puternic – folosește-l cum trebuie, foloște-l des, folosește-l acum cu credință, și astfel vei triumfa cu siguranță.”

DESCĂRCAȚI AICI GHIDUL DE RUGĂCIUNE în format PDF și distribuiți această posibilitate mai departe. Conectați prietenii de pretutindeni la acest lanț mondial de rugăciune și haideți să cucerim noi teritorii și inimi pentru Împărăția Evangheliei! Descărcați acum și da-ți mai departe!

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale