5 semne care arată că ai de-a face cu o persoană cu inima plină de răutate

5 semne care arată că ai de-a face cu o persoană cu inima plină de răutate – Stiri Crestine.ro

Este foarte greu să vedem un lucru rău în cineva, mai ales atunci când suntem orbiți de dragoste și simpatie pentru acea persoană. Este greu de crezut că cineva ne rănește sau se gândește să ne facă rău voluntar, sau că cineva ne minte și inventează tot felul de povești cu intenția de a ne răni. Este de asemenea greu să înțelegem motivul din spatele acestor lucruri – durerea fizică și emoțională. Din păcate, aceste persoane există, și s-ar putea să le cunoști. Următoarele semne indică faptul că ai de-a face cu cineva care are o inima plină de răutate. Dacă aceste 5 semne se văd în relația ta, este indicat să te îndepărtezi cât mai repede de acele persoane.

Crează confuzie, haos și motiv de ceartă

Oamenii cu inima plină de răutate sunt deseori narcisiști și experți în a creea confuzie, haos și în a aprinde conflicte. Un partener cu o personalitate narcisistă va creea tulburări în mod regulat și intenționat pentru a ne menține într-o stare crescută de anxietate. El sau ea, va face acest lucru chiar și atunci când totul e bine și plăcut, astfel încât să nu ne putem aștepta că toate lucrurile să rămână așa pentru totdeauna. Acesta e motivul pentru care tratamentul „în liniște” ne prinde mereu cu „garda jos”, făcându-ne să ne gândim profund și să căutăm un motiv care ar fi putut aprinde ceartă și a schimbat starea partenerului. Crearea haosului, este una dintre cele mai vechi tactici narcisiste, pe lângă închiderea în sine, totul fiind intenționat.

Sunt experți în a-i induce în eroare pe ceilalți prin cuvinte lingușitoare

Oamenii care au o inima rea sunt experți în a se linguși. Aceștia vor că ceilalți să creadă despre ei că sunt oameni mai buni, mai atractivi, mai interesanți, mai deștepți decât oricine altcineva. Și în anumite situații ale unei relații, ei tind să spună celei/celui cu care se întâlnesc cât de frumoși, atrăgători, inteligenți sunt, crezând că asta reflectă un lucru bun asupra lor: sunt minunați, așadar, își aleg perteneri minunați, îndreptând atenția asupra lor înșiși. Deci, ce fac de fapt? Imediat după ce te apropii de ei, teamă de a-și expune lipsa de interes și de iubire, începe să se arate, te vor face să te simți dat/a la o parte, lăsându-te confuz și supărat.

Profită de oameni buni și vulnerabili

Dacă partenerul tău este tot timpul consumat cu viață și nevoile lui, atenție! Oamenii cu un astfel de comportament vor încerca să profite de ține și bunătatea ta. Acești oameni vor cere mereu milă, însă nu vor arată niciodată milă față de ține. De asemenea, vor respinge orice intenție de a li se cere iertare, de a li se oferi căldură de la cei pe care i-au rănit chiar ei, fără niciun resentiment. Nu au nici cea mai mică intenție de a-și recâștiga încrederea față de cei cărora le-au greșit. Un partener care nu-și îndreaptă atenția și care nu se concentrează pe ambele persoane din relație, în mod egal, nu se vor schimbă nici pe parcursul acelei relații.

Vor că ei să fie în control

Oamenii cu inimi pline de răutate, nu numai că vor controlul, ci îl și impun. Încercarea de a domină o persoană, necesită un întreg arsenal de instrumente – indiferent dacă partenerul ei sau al lui își da sau nu seama de asta. Uneori, manipularea emoțională este suficient de complexă încât persoană care este controlată, crede că ea este de fapt rea, ori că este extrem de norocoasă că partenerul ei încearcă să o îndrepte. Cea mai înaltă autoritate este propria lor referire la sine. Aceștia resping părerile altora despre ei și responsabilitatea reală și își alcătuiesc propriile reguli după care să trăiască. Sunt acei oameni care folosesc Scriptură în avantajul lor, ignorând și respingând pasajele care le vorbește despre auto-corecție și pocăință.

Nu au conștiință

Oamenii cu inimi rele nu cunosc sensul cuvintelor „regret”, „vinovăție” sau „rușine”. Acest lucru înseamnă că pot face practic orice, și apoi să acționeze că și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, apoi te vor lovi cu „De ce faci din țânțar, armăsar?” De fapt, ei se bucură de toate, în timp ce se maschează în cineva cu caracter nobil. De asemenea, nu au nici o teamă. Nu le pasă ce cred alții despre ei, cu excepția cazului în care este vorba despre o expunere, ceea ce le-ar afecta capacitatea de a continuă.

Acestea au fost cele 5 semne prin are poți să realizezi că cineva profită de tine. Este greu, mai ales atunci când iubești acea persoană, dar este important să înfruntăm răul. Cu cât încercăm să rezonăm cu cineva cu inima rea, cu atât devenim un pion în jocul lor. Când înfruntăm o persoană rea, șansele ca partenerul să se schimbe sunt destul de mari, deoarece întunericul urăște lumina dar inima nechibzuită și rea respinge corectarea. Ridică-te din nou și lupta împotriva răului!

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale