Muzeul Mobil al sclaviei moderne a poposit în Republica Moldova!

Muzeul Mobil al sclaviei moderne a poposit în Republica Moldova! – Stiri Crestine.ro

În perioada, 28-30 Noiembrie a.c, mai multe organizații din România și Republica Moldova precum și Instituții de învățământ s-au unit pentru o acțiune unică denumita sugestiv „Muzeul Mobil al sclaviei moderne”.

Inițiativa aparține doamnei Aurora Martin, bursieră a Departamentului de Stat SUA prin programul Professional Fellows, program derulat și în Republica Moldova. Videoclipul campaniei a fost realizat de către artistul Ruslan Lazarin în studiourile din Chisinau. Este prima acțiune dintr-o serie de evenimente prin care se doreste unirea Organizațiilor Guvernamentale și Neguvernamentale, dar și a Societății în general pentru Prevenirea și Combaterea Traficului de Persoane.

Atât studenții de la Facultatea de Asistență Socială a Universității „Divitia Gratiae”, cât și elevii și profesorii Liceului Teoretic din Budești, coordonați de domnul Director Sergiu Brînza și doamna Director Natalia Cîrja au fost impresionați și informați de pericolul traficului de persoane, dar și motivați pentru a promova această inițiativă în rândurile colegilor. Se are în vedere implicarea mai largă a multor instituții de învățământ din Republica Moldova, dar și a Instituțiilor publice abilitate pentru a susține lupta pentru prevenirea și combaterea sclaviei moderne, în toate formele sale.

Muzeul mobil își propune să ajungă în diferite sate și orașe unde vulnerabilitatea tinerilor este sporită datorită lipsei de informare, dar și a mijloacelor financiare. Partenerii Proiectului, Asociatia WorldTeach, Uncaged, Universal Emergency Relief și Asociatia Femeia pentru Societatea Contemporană vă invită să vă alăturați Proiectului nostru comun.

Împreună suntem puternici!

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale