După 25 de ani de slujire Ambrosie Pop a transmis ștafeta pastorală la Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca

După 25 de ani de slujire Ambrosie Pop a transmis ștafeta pastorală la Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca – Stiri Crestine.ro

Cu un program muzical și oaspeți speciali, Biserica Penticostală „Vestea Bună” din Cluj-Napoca a celebrat duminică, 19 ianuarie 2020, un sfert de secol de slujire pastorală pentru Ambrozie Pop și transmiterea ștafetei pastorale lui Daniel Bujeniță. Cu recunoștință și bucurie, în aprecierea pastorului grupurile muzicale ale bisericii, alături de colegi de slujbă și întreaga biserică, au adus laudă și mulțumire lui Dumnezeu pentru cei 25 de ani de dedicare în creșterea bisericii locale și înaintea Împărăției Evangheliei.

Cu motto-ul: „Căci Dumnezeu nu este nedrept ca să uite osteneala voastră și dragostea pe care aţi arătat-o pentru Numele Lui, voi, care aţi ajutorat și ajutoraţi pe sfinţi.” Evrei 6:10, biserica locală a mulțumim pentru osteneala și dragostea dăruită în acest timp în slujirea pe care a avut-o.

„În recunoașterea celor 25 ani de slujire pastorală, vă mulțumim și vă apreciem pentru înțelepciunea și răbdarea dumneavoastră, pentru devotament și dăruire, pentru credincioșie, verticalitate și maturitate în gestionarea situațiilor dificile, pentru entuziasmul și optimismul pe care reușeați mereu să le regăsiți și să le insuflați celorlalți, precum și pentru bunătatea și voioșia mereu prezente pe chipul și în sulfetul dumneavoastră. Fiți binecuvântat!” a fost  mesajul pastorului Daniel Bujeniță, în numele întregii comunități pentru pastorul Ambrosie Pop și a soției dânsului care l-a susținut cu dedicare în acest drum.

La bucuria bisericii locale sau alăturat colegii angajați în aceeași chemare, pastorii: Ilie Dobrean din Hațeg, Marin Pintilie din Cluj-Napoca, David Măgduț din Chicago, Valerian Mocan din Zalău, Petru Aron din Târgu Mureș, Nelu Bochian din București, Pavel Riviș Tipei, fostul președinte al Cultului Creștin Penticostal din România și Vasile Bojor, președintele Comunității Penticostale din Cluj.

Colaboratori ai fratelui Ambrozie Pop, în toți acești ani, frații Dinu Câmpean și Vasile Dan au înmânat plachetele de recunoștință din partea bisericii „Vestea Bună”.

Gândurile de final și mesajul emoționant al fratelui Ambrozie Pop au făcut ca sărbătoarea să fie înălțătoare. Bucuria acestei sărbători a fost întregită, spre slava Domnului, de corul mixt, fanfara bisericii, grupul bărbătesc împreună cu diverse slujiri individuale.

Evenimentul de sărbătoare a fost încununarea slujirii pastorului Ambrosie Pop și transmiterea ștafetei pentru Daniel Bujenița. În 2020, Biserica Penticostală „Vestea Bună” din Cluj-Napoca, fondată în 1945 de Iacob Șumandea, sărbătorește 75 de ani. Sărbătoarea finală a celor 75 de ani va fi marcată în luna octombrie, dar întreg anul 2020 va fi marcat de evenimente comemorative.

Urmăriți ȘtiriCreștine.ro pentru a cunoaște viața, mărturia și faptele bisericilor care prin istoria lor ne-au făurit prezentul plin de libertate și ne ghidează într-un viitor de mână cu Dumnezeu. Vedeți serviciul de sărbătoare transmit live integral pe pagina de Facebook a Bisericii Vestea Bună Cluj AICI!

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale