Seminar de Consiliere Multidisciplinară cu Vlad Schlezak, la Timișoara

Seminar de Consiliere Multidisciplinară cu Vlad Schlezak, la Timișoara – Stiri Crestine.ro

În perioada, 14-15 februarie 2020, Bisericile „Sfânta Treime” și „Maranata” din Timișoara invită la cea de-a doua ediție a seminarului de Consiliere Multidisciplinară cu Vlad Schlezak. Tema ediției 2020 abordează: „Frici | Îngrijorări | Anxietăți”.

Cu această ocazie, se va lansa în România, noul titlul semnat de Vlad Schlezak intitulat „O enciclopedie creștină a bolilor” lansat oficial pe 7 decembrie 2019 la Londra. Titlul este prima enciclopdie creștină a bolilor în literatura creștină în limba română. În această carte, Dr. Vlad Schlezak, abordează 771 de boli ale omului. Acestea sunt catalogate în categorii mari: boli mintale, boli comportamentale, boli spirituale, boli relaționale, boli familiale și boli trupești. Participanții vor avea oportunitatea să achiziționeze noul titlu cu un autograf din partea autorului.

Cele două evenimente vor fi găzduite de Biserica „Maranata” pe strada Versului, nr. 5. Pentru participare este necesară înscrierea prealabilă, până la data de 7 februarie, ora 22:00. Înscrierile se fac la numerele de telefon: 0741 571 844 sau 0745 540 081. Costul seminarului este 50 de lei, preț care include un snack bar vineri seara și prânzul de sâmbătă. Vedeți programul detaliat pe afiș:

Dr. Vlad Schlezak este medic psihiatru creștin, fondator al Consilierii Creștine Multidisciplinare, pictor și autor creștin. Dr. Vlad Schlezak are 19 ani de experiență medicală, specialist în reabilitare psihiatrică complexă. Consilier creștin multidisciplinar și profesor fondator al Școlii de consiliere creștină multidisciplinară unde promovează modelul bio-psiho-socio spiritual cu bază biblică și științifică și auditarea personală creștină.

A obținut competențele de psiholog psihoterapeut cognitiv-comportamental și psihodinamic la Londra. Deține diplomă de master în biotehnologii și genetica bolilor psihice la Cluj. Până în 2017 a fost fondator și lector al forumului academic psihiatric postuniversitar din Londra cu supraspecializare în psihoze, autor de articole de specialitate publicate în reviste științifice (BMJ etc.). Din 2018 este parte din echipa de modelare clinică care a deschis o nouă secție de neuropsihiatrie în sistemul public de sănătate din Anglia. Este autor de cursuri de diplomă postuniversitară în psihiatrie (PGDip) pentru medicii de familie/GP (Londra) și autorul a cinci titluri de carte creștină:

  • „Diagnosticul Biblic al bolii spirituale”,
  • „Lanțurile Diavolului – o analiză medical teologică a bolilor minții”,
  • „Consiliere creștină multidisciplinară – model terapeutic și propunere de servicii”,
  • „Răspunsurile Scripturii la probleme vieții” și
  • „O enciclopedie creștină a bolilor”.

A fost distins cu Diploma Ambasadorului pentru promovarea imaginii României în Marea Britanie prin artă și medicină (Londra, 2013). Înscrieți-vă la eveniment și nu ezitați să vă întâlniți față în față cu un om enciclopedie în sănătatea fizică, emoțională, mintală și spirituală.

 

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale