Autorul hitului „Despacito” se lasă de muzică pentru a-L „urma pe Isus Hristos”

Autorul hitului „Despacito” se lasă de muzică pentru a-L „urma pe Isus Hristos” – Stiri Crestine | Info Crestin

În luna martie cantaretul a anunțat că vrea să-și încheie cariera la sfârșitul anului, dar Daddy Yankee și-a surprins publicul anunțând motivul plecării sale. Pe 3 decembrie în Puerto Rico a vorbit despre credința sa în Isus Hristos.

Ramón Luis Ayala Rodríguez alias Daddy Yankee, unul dintre cântăreții celebrului single „Despacito” a anunțat că își părăsește cariera pentru a se dedica lui Isus.

Duminică, în timpul concertului său final din Puerto Rico, el a spus: „De mult timp, am încercat să umplu un gol din viața mea pe care nimeni nu l-ar putea umple. Am încercat să găsesc sens vieții mele. {…} Am putut să-mi dau seama că pentru toată lumea eram cineva, dar că nu eram nimic fără El”, relatează Christianity Today .

După mai bine de treizeci de ani de carieră și numeroase hituri precum „Barrio Fino” dar și „Con Calma”, artistul în vârstă de patruzeci și șase de ani afirmă că „toate instrumentele pe care le am în posesia mea, cum ar fi muzica, rețelele de socializare. , platformele, tot ce mi-a dat Isus, sunt acum pentru Împărăție”.

În cadrul acestui concert, spectatorii au putut observa drone zburând deasupra stadionului în forma unei cruci. Cântărețul încheie prin a-și îndemna fanii să-L urmeaze pe Isus Hristos, căci El este calea, adevărul și viața.”

Pe contul său de Instagram a scris că această zi a fost „cea mai importantă zi din viața lui” pentru că a recunoscut în fața lumii întregi, fără rușine că „Hristos trăiește în mine și că voi trăi pentru El”.

Încheie prin a cita Matei 16, 26-27. Nu este primul star de reggaeton care și-a părăsit cariera din motive spirituale. Anul trecut, rapperul portorican Farruko a folosit un concert la Miami pentru a-și cere scuze pentru versurile vulgare din melodiile sale și a vorbit pe larg despre credința sa religioasa.

–––––

Originea articolului: Info Crestin

 .

0 0 votes
Article Rating

Comentarii

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x