„Imigratia reprezinta cea mai grava amenintare pentru Europa”

„Imigratia reprezinta cea mai grava amenintare pentru Europa”, spune ministrul ungar al apararii
– Sa vedem daca spune la fel si ministrul roman al Apararii –

„Migratia reprezinta cea mai mare amenintare la adresa securitatii europenilor„, a declarat ministrul ungar al apararii, Tibor Benko, inaintea unei intalniri de doua zile cu omologii sai din Uniunea Europeana la Bucuresti.

Europa si Ungaria, in mod special, au intrat intr-o noua etapa in ceea ce priveste politica de securitate, a declarat Tibor Benko pentru MTI.

Securitatea Europei s-a deteriorat considerabil, a spus el, adaugand ca solutiile de rutina nu erau adecvate pentru a face fata unor noi tipuri de provocari în materie de securitate.

Reuniunea ministeriala se va concentra asupra initiativelor europene de aparare, asupra coerentei dintre diversele proiecte de formare in domeniul apararii si operatiuni militare, a afirmat Benko.

El a cerut liderilor europeni sa ia in serios amenintarile la adresa securitatii cu care se confrunta continentul si cetatenii sai, si sa inceapa o noua directie privind migratia.

Benko a adaugat ca noi provocari globale privind securitatea, cum ar fi terorismul, imigratia sau razboiul cibernetic, necesita un raspuns european comun.

Sursa: Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale