CHINA – GUVERNUL CONTINUĂ SĂ IA MĂSURI SEVERE, ARESTÂND PESTE 30 DE PERSOANE DE LA BISERICA „PLOAIA TIMPURIE”

Poliția din China a arestat 130 de creștini de la Biserica „Ploaia timpurie”, o biserică de casă nerecunoscută oficial din Chengdu, provincia Sichuan.

În primul dintr-un șir de raiduri au fost arestate 100 de persoane, inclusiv pastorul bisericii, Wang Yi, și soția sa, Jiang Rong. Ambii rămân în închisoare, unde stau din 9 decembrie, sub acuzația de „instigare la subversiune”. Alte 20 de persoane din adunare sunt încă în detenție.

Alți 30 de studenți adunați într-un restaurant pentru un curs biblic au fost arestați în prima săptămână a lunii ianuarie. Telefoanele mobile le-au fost confiscate și au fost interogați câteva ore, înainte de a fi eliberați.
Pastorul a trimis o „Scrisoare deschisă din închisoarea din Chengdu”, în care arată clar că nu caută să răstoarne statul, ci să se închine liber. El scrie:

„Separați-mă de soția și copiii mei, ruinați-mi reputația, distrugeți-mi viața și familia – autoritățile sunt în stare să facă toate aceste lucruri.

Totuși, nimeni din această lume nu mă poate forța să renunț la credința mea.”
Rugați-vă pentru pastorul Wang Yi, soția lui, Jiang Rong, și cei 20 de creștini din biserica „Ploaia timpurie” care se află în închisoare.

Sursa: Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale