Doi adolescenți din Florida salvați din largul mării de Căpitanul unei nave numită „Amen”, după ce au strigat către Dumnezeu

Doi adolescenți din Florida salvați din largul mării de Căpitanul unei nave numită "Amen", după ce au strigat către Dumnezeu

Doi adolescenți din Florida celebrează puterea rugăciunii după ce o zi liberă la plajă s-a transformat pentru ei într-un coșmar.

Potrivit CBN News, Tyler Smith și Heather Brown, au decis să își petreacă ziua la Vilano Beach, înotând. Însă la un moment dat, au fost trași în larg din cauza curenților.

Cei doi au fost trași cam la trei kilometri de țărm și și-au dat seama imediat că sunt în mare pericol. Timp de două ore au luptat împotriva valurilor și s-au ajutat unul pe celălalt să stea deasupra apei.

Atunci au început să se roage lui Dumnezeu să Îi salveze.

Smith a declarat pentru Fox 30: „Am strigat: Dacă ai un plan de scăpare pentru noi, trimite pe cineva să ne salveze.” Nu după mult timp, cei doi tineri obosiți și debusolați, au văzut în depărtare un vas care se apropia.

Căpitanul Eric Wagner, care era într-o barcă numită „The Amen”, navigând din Florida în New Jersey, i-a văzut pe cei doi adolescenți în apă.

Brown a declarat pentru Fox 30 că a început să înoate spre vas: „Am început să înot în direcția vasului. Eram hotărâtă să ajung la acesta. I-am spus lui Smith: Stai aici, merg să aduc ajutor. Vom trăi!”

Wagner și echipa sa au reușit să-i scoată pe Smith și Brown din apă. El a declarat: „În ciuda vântului, a valurilor și a motoarelor, mi s-a părut că am auzit un țipăt disperat. Extenuat și fără putere, băiatul mi-a spus că a strigat la Dumnezeu după ajutor, și nu după mult timp am apărut noi, cu vasul. Când le-am spus numele vasului nostru, au început să plângă. Cei doi tineri au fost recunoscători pentru noi și pentru ajutorul lui Dumnezeu.”

Smith a declarat apoi, că este convins că Dumnezeu i-a salvat: „Strigând la Dumnezeu după ajutor ca să trimită pe cineva să ne salveze, iar după un timp să vină un vas al cărui nume este „AMEN” („Amin” n.tr), nu există nici un fel de îndoială: Dumnezeu ne-a salvat.”

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale