6 Semne ale Antichristului

6 Semne ale Antichristului – Stiri Crestine.ro

Identitatea Antichristului este de mult timp o sursă de discuţii și anxietate pentru mulți creștini. Biblia avertizează că mulți oameni vor fi amăgiţi de minciunile sale sau nu vor reuși să-l recunoască pentru ceea ce este. Niciun creștin nu vrea să fie unul dintre cei care este înșelat de această persoană înspăimântătoare și demonică.

Având în vedere că miza este nimic mai mult sau mai puțin decât sufletul etern al unei persoane, se cuvine o atenţie deosebită în identificarea cu succes a Antichristului. Internetul este plin de bloggeri și predicatori deopotrivă, care ne spun că un lider politic sau altul sau un predicator, eventual rival,  ar fi Antichristul. Speculațiile nu se limitează doar la spaţiul online. Nenumărate biserici au auzit predici avertizând despre ce va spune Antichristul și nenumărate grupuri de studii biblice au dezbătut locul care ar constitui originea acestuia.

Biblia însăşi este plină de versete care avertizează despre acest fals profet și face aluzie la actele care îi vor dezvălui adevărata faţă. Problema și

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale