Campania „40 de Zile pentru Viață” la Cluj-Napoca

Campania „40 de Zile pentru Viață” la Cluj-Napoca – Stiri Crestine.ro

Misionarii Vieții au celebrat sâmbătă, 3 noiembrie 2019, încheierea celei de-a 9-a ediție a Campaniei „40 de Zile pentru Viață” la Cluj-Napoca. Timp de 40 de zile, luptătorii Pro Viață au stat de veghe în rugăciune pentru încetarea avortului, lângă spitalul orășenesc.

De la 7 dimineața, până la 19 seara, oamenii ai rugăciunii mijloceau pentru viață, pentru viitorul celor încă nenăscuți. Spre bucuria organizatorilor și voluntarilor, pe tot parcursul Campaniei „40 de Zile pentru Viață” nu au fost înregistrte reacții negative din partea celor din oraș ca în edițiile anterioare.

Campania „40 de Zile pentru Viață” a fost inițiată în SUA în anul 2007 și a fost preluată de orașe din întreaga lume. Astăzi este o mișcare globală care a atins 61 de națiuni și prin care au fost salvați peste 16 000 de copii, iar 104 clinici specializate în avort au fost închise.

Ediția 2019 în România a fost desfășurată în orașele: Bistrița Năsăud, Cluj, Oradea și Gherla. Campania vine în combaterea acestui masacru tăcut, prin care în România au fost avortați un număr mai mare de copii decât populația actuală a țării. România are nevoie să audă strigătul celor nenăscuți! Este nevoie să promovăm în continuare dreptul la viață a celor concepuți și țesuți de Dumnezeu în pântecele mamei.

 

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale