Cel mai citit verset al anului 2019!

Cel mai citit verset al anului 2019! – Stiri Crestine.ro

Creatorii aplicației de citire a Bibliei YouVersion au dezvăluit care a fost cel mai citit verset din anul 2019 și au împărtășit și câteva din mărturiile primite de la cititori.

Gândiți-vă înapoi la luptele și victoriile pe care le-ați experimentat în acest an. Cum ți s-a descoperit Dumnezeu în acele momente?

Relații restaurate

Marturia lui Mfon – Nigeria

Căsătoria lui Mfon era ruinată, așa că a fugit de ea. Apoi, în autobuz spre Luvru, Mfon a început să citească un Planul Biblic despre căsătorie în aplicația Biblia. În timp ce Mfon studia Cuvântul lui Dumnezeu, inima ei a început să se înmoaie și și-a dat seama că mai există speranță pentru căsătoria ei. Inspirată de Cuvântul lui Dumnezeu, Mfon s-a împăcat cu soțul ei.

…dar povestea lui Mfon nu s-a termină acolo…

Într-o zi, o femeie care de multe ori stătea în spatele ei în autobuz s-a apropiat de Mfon și a mărturisit că citise Aplicația Biblia peste umărul lui Mfon. Această femeie, de asemenea, avea necazuri în căsnicia ei, dar unul dintre planurile lui Mfon a rezonat cu ea, iar ea își iertase soțul. Din cauza deciziei lui Mfon de a citi Planurile Biblice, două căsătorii au fost restaurate.

Povestea lui Mfon este puternică, dar este doar una dintre multe. Fiecare Plan Zilnic finalizat în acest an reprezintă o viață pe care Dumnezeu este în proces să o transforme:

Pierderea vederii și găsirea sunetului!

Alice – Statele Unite

În 2014, Alice a fost diagnosticată cu degenerare maculară cu debut precoce și declarată legal oarbă. Nu mai era în stare să citească, Alice trebuia să găsească un alt mod de a se apropia de Dumnezeu. A descoperit că, în lumina potrivită, putea folosi o tabletă. Și atunci Alice a găsit Biblia audio pe YouVersion. A început să asculte în fiecare seară. Și cu cât Alice a ascultat mai mult, cu atât Cuvântul lui Dumnezeu a devenit mai viu pentru ea, conducând-o la o înțelegere mai profundă a lui Dumnezeu.

Acum Alice crede ca Biblia ar trebui ascultata. Și, din fericire, Bibliile audio ușurează auzirea Cuvântului lui Dumnezeu – oricând și oriunde.

Câteva din cele mai importante statistici ale anului 2019 înregistrate de aplicația YouVersion:

1,1 Miliarde de Planuri Zilnice de citire finalizate;

5,6 Miliarde de Capitole audio ascultate;

35,6 Miliarde de Capitole biblice citite;

2 Miliarde de evidențieri, marcaje si notițe;

478 de milioane de versete distribuite!

Cum ne putem înfășura mințile în jurul unor numere uriașe ca cele de mai jos? Recunoscând ceea ce reprezintă de fapt: momente în care oamenii au căutat pe Dumnezeu și El a atins inimile lor. Să sărbătorim și să ne angajăm să terminăm 2019 puternic!

Versetul anului 2019: Filipeni 4:6

 „Nu vă îngrijorați de nimic, ci, în orice lucru, prin mijlocire și rugăciune, cu mulțumire, faceți cunoscute cererile voastre înaintea lui Dumnezeu.”

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale