START înscrierilor la Summitul Global de Conducere 2020 în Republica Moldova 

START înscrierilor la Summitul Global de Conducere 2020 în Republica Moldova  – Stiri Crestine.ro

Summitul Global de Conducere, cel mai important eveniment de leadership de talie mondială, scrie o nouă filă istorică la Chișinău. În perioada, 21-22 februarie, alăturați-vă celor peste 405.000 de participanți la nivel global pentru a vă cultiva viziunea și a învăța cum să canalizați influența! Cea de-a IV-a ediție are o nouă locație. În 2020, GLS Moldova va fi găzduit de Centrul de Excelență Tekwill, situat pe strada Studenților 9/11.

„Oricine are influență. Tu ai influență. Influența ta contează. Iar la Summitul Global de Conducere, liderii din diferite domenii, învață cum să își maximizeze potențialul! Obține o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care le poți aplica imediat. Învață de la diverși vorbitori talentați cum să conduci cu dedicare și pasiune.

Dacă sunteți chemat să conduceți prin exemplu propriu, vă provocăm să vă alăturați celor peste 405 mii de lideri, peste 1400 de locații, peste 125 de țări, care fac parte din mișcarea mondială #GLS. Acum aveți ocazia unică să învățați cum puteți să îi inspirați pe alții și să contribuiți la creșterea unei noi generații de lideri!” este mesajul și provocarea lansată de echipa GLS Moldova!

Dacă vă doriți o experiență unică și o doză de energie, motivație. Dacă aveți nevoie de un restart intelectual și spiritual pentru a continua cu pasiune ceea ce faceți, atunci GLS este locul și evenimentul potrivit!

Înregistrați-vă ACUM și profitați de reduceri și oferte speciale!

Înregistrare Individuală:
25 decembrie – 3 februarie: 400 lei
4 februarie – 19 februarie: 550 lei
20 februarie – 21 februarie: 650 lei

Înregistrare de Grup (6+)
25 decembrie – 3 februarie: 350 lei
4 februarie – 19 februarie: 475 lei
20 februarie – 21 februarie: 550 lei

Summitul Global de Conducere este un eveniment mondial de tip broadcast în format HD, difuzat din Chicago, SUA. Vorbitori de talie mondială își împărtășesc experiențele și drumul lor spre succes, pentru ca tu să fii motivat să îți trăiești potențialul la maxim.

Vedeți programul și lista vorbitorilor pentru ediția 2020 pe site-ul oficial GSL Moldova AICI sau urmăriți toate anunțurile și detaliile organizatorice pe evenimentul Facebook AICI!

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale