Seri de Veste Bună la Cluj-Napoca

Seri de Veste Bună la Cluj-Napoca – Stiri Crestine.ro

Continuă să trăiești bucuria Nașterii Domnului, la serile de Veste Bună din Cluj-Napoca. În perioada, 5-12 ianuarie 2020, Biserica Penticostală „Vestea Bună” așteaptă toți doritorii la întâlniri cu Evanghelia. Evenimentele se desfășoară în fiecare seară, începând cu ora 18:00, în incinta Bisericii, situată pe strada Rodnei, nr. 40, Cluj-Napoca.

Termenul „evanghelie” este tradus din cuvântul grecesc „evang(h)elion”, care tradus literar înseamnă „o veste bună”.

Evanghelia este Isus Hristos și El este cea mai măreață veste din lume! Este vestea că Dumnezeu ne iubeşte atât de mult încât Fiul Său a venit în lumea noastră ca preț de răscumpărare pentru întreaga omenire. Fără lucrarea Sa, n-ar fi existat iertare, viață, libertate, speranță; fără Hristos, omenirea ar fi rămas înstrăinată de Dumnezeu, legată de Satan, chinuită de vină și moartă din punct de vedere spiritual. Toți cei care cred în El beneficiază de mântuire, de o viață nouă care deschide calea spre o relație plină de bucurie și satisfacție, pe care o găsim doar în prezența lui Dumnezeu.

„Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelie, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede…”. Romani 1:16

Vino să te întâlnești cu Evanghelia, vină să auzi Vestea Bună și să începi drumul spre necunoscutul 2020 cu o inimă și o viață nouă! Pentru mai multe detalii, urmăriți evenimentul și pagina oficială de Facebook AICI!

Articol preluat de la Stiri Crestine.ro

Comentarii

Versetul Zilei

Copilașilor, să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta și cu adevărul.

Articole Recente

Urmăreștene

Video

Alte Materiale